הצורך במתן שירותים בצורה מהירה, נוחה וללא מגע ישיר ( Frictionless) הולך וגובר וזאת לאור מתן שירותים אלה ממגזרים שונים (פיננסיים וקמעונאות) והמחסור בתקני כח אדם במערכת הבריאות, הבשלות של הטכנולוגיות בעולם הדיגיטלי בשילוב עם המחסור במשאבים והצרכים ההולכים וגוברים מצד מקבלי השירותים (המטופלים) יוצרים קרקע פוריה ליישום מארג שלם של שירותים ללא גבולות.
יישום פתרונות אלה יוצר שביעות רצון גבוהה אצל מקבלי השירותים (זמינות, נגישות ושירותיות) ויכולת מתן שירות טובה יותר עם אותה כמות משאבים אצל נותניה.
במצגת נסקור את הצרכים אשר הביאו ליצירת מערך השירותים הדיגיטאליים המתקדמים אשר אסותא מספקת ללקוחותיה הפנימיים והחיצוניים במגוון רב של ערוצים: אפליקציות לרופאים ולמטופלים, שירותי Tele Coaching, אפליקציית צוות רפואי ומערך Tumor Board מתקדם.
נציג את תהליך תכנון, בניית כלל הפתרונות אשר מבוססים על ארכיטקטורת המערך הדיגיטאלי אשר נבנתה לפי הסטנדרטים של החברות המובילות את עולם האנטרנט (Facebook, AWS) .
נחשוף את האתגרים אשר עמדו בפנינו בעת יישום הפתרונות ואת תהליכי הבחינה והבחירה שלהם.
נסקור את התוצאות והתוצרים אשר הביא השימוש בערוצים אלה, לדוגמא חיסכון רב של אלפי פניות למוקד שירות הלקוחות, היכולת של המטופלים לבחור את שעת הייעוץ ולבצעה מכל מקום ושיפור יכולות ההתקשרות והשיתוף של מערך ה- Tumor Board בכלל המרכזים הרפואיים באסותא.
כאשר החזון הטכנולוגי נפגש עם צורכים אשר עולים הן מנותני השירות והן ממקבליו התוצרים הם בגדר Win Win Win לכל הצדדים, המשך מימוש ופיתוח שירותים אלה על גבי הפלטפורמה התשתיתית וערוציה הוא רק מתבקש לאור אופן השימוש והמימוש שנעשה בהם.